Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2012 10:37 - Комунизмът е истината. Капитализмът е робство на илюзиите.
Автор: reddawn Категория: Политика   
Прочетен: 512 Коментари: 0 Гласове:
1



Каква е истината. Първо се научете да гледате със собствените си очи и със собствените си умове. Не слушайте онези, които властват над вас и техните клакьори. Не гледайте с техните очи и техния ум. Търсете началата и причините. Питайте се защо и как е така, както е. Защо те правят така. Какво целят и към какво се стремят. какво постигат и какво печелят. Какво е вашето място в техния свят и ред. Как ви използват.
Тогава, като видите нещaта, разбирате че истината е една и че е открита отдавна. Разбирате, че всичко е илюзия и лъжа. Поне от 6000 години няма свобода, нито правда, нито управия. Виждате как една шепа хора ограбват останалите и използват заграбеното за да ги ограбват още. За да могат да го правят безнаказано ползват най различни илюзии за заблуждение на народа. Модерните влъхви като Адам Смит с цялата капиталистическа школа "икономисти", а всъщност илюзионисти нямащи нищо общо с науката създават псевдо икономика. Истинската научна икономика е на Маркс и Енгелс, другото е лъжа - лъжа на банда пладнешки разбойници грабители на богатството на народите. Експлоатацията е робство и ограбване на народните маси от шепата шарлатани. А за да не бъдат наказани както се полага за престъпленията им, те ви лъжат, че:
- че всичко е наред, че техните кражби са в реда на нещата, но ако някои им отнеме откраднато това вече не редно...
- че сте свободни да избирате управлението(избират го парите. Не е важно, кой гласува, а кой брои гласовете. - Йосиф Сталин)
- че така трябва да бъде.И крепосниците на феодалитре са ги лъгали същото, само че тогава са ги лъгали поповете, а днес ни лъжат псевдоикономистите, които са послушни кученца на богаташите, които им пълнят паничката(и феодалите са пълнели паничката на поповете).
 - че трябва да се оставите да ви ограбват и дори сами да им помагате.

Най-големите престъпници са онези, които ограбват цялото общество.


Тагове:   комунизъм,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reddawn
Категория: Политика
Прочетен: 18622
Постинги: 14
Коментари: 0
Гласове: 16
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930